IPL

19.09.2019 15:34

IPL sezóna se blíží!!!!

Mé milé klientky,
ohledně IPL trvalé epilace, mám pro vás menší změnu. Jak jste byly zvyklé, paní Táňa, která jezdila ke mě do salonu, již jezdit nebude. Z profesních důvodů již nestíhá. Otevřela si v Hlinsku vlastní kliniku.

S radostí v srdci Vám ale oznamuji, že jsem dnes navázala spolupráci s úžasnou paní doktorkou Eliškou Kuhnovou, která se vás všech velice ráda ujme.

A začala právě dnes přímo u mě. Velice mile jsem byla překvapená, když jsem zjistila, že IPL u paní doktorky vůbec nebolí a celá procedura byla velmi příjemná a rychlá. Byla jsem ujištěna, že je to právě tím, že její přístroj je na vysoké lékařské úrovni a nejnovější na trhu. Obrovskou výhodou, kterou jsem uvítala i já, je že tento přístroj likviduje i světlé chloupky.

Nehledě na fakt, že paní doktorka je velmi milá a příjemná osoba a velký profesionál. Právě proto jsme se domluvily do budoucna také na další úzkou spolupráci pro naši klientelu v podobě různých akcí.

Neváhejte tedy a objednejte se přímo u paní doktorky na vaši další IPL epilaci.

Já se již těším na další návštěvu, kdy u paní doktorky také mimo IPL absolvuji odstranění nežádoucích znamének v obličeji 

https://www.facebook.com/MUDr-Eli%C5%A1ka-Kuhnov%C3%A1-Est…/