Lash Lifting + Lash Botox Bomb

14.03.2018 13:34

Lash Lifting + Lash Botox Bomb

Novinka v oblasti tvarování vlastních řas. Dlouhé, svůdné a zdravé řasy pomocí speciální techniky Lash Lifting a Lash Botox Bomb. Pomáhají k zatočení, zvýraznění řas, totální regeneraci a vede k omlazení oka, zvětšení objemu řas a posílení růstu.

Díky Lash Botox Bomb dokáže řasa pojmout velké množství výživy, keratinu a vody a dvojnásobně zvýší svůj objem. Uzdravuje, urychluje růst a výrazně posiluje přírodní řasy. Výsledek je na řase ihned vidět.

Zvýraznění, přirozené natočení od kořínků, prodloužení, lesk a výživa přírodních řas, které se stávají silnější a objemnější o 30 až 50%

Kouzlo této procedury spočívá především v tom, že se vlastní řasy pomocí speciální natáčky jakoby vytáhnou směrem nahoru a tím se opticky prodlouží. Na tuto natáčku se řasy vyskládají jedna vedle druhé v určitém směru. Díky tomu se zase velmi usnadní nanášení řasenky a výsledný efekt bude mnohem krásnější. Navíc lze na řasy dále aplikovat Lash Botox Bomb - výživnou látku, díky které jsou řasy nejen posílené, ale také zvětší svůj objem až o 50%! Včetně barvení.

Výsledný efekt je ještě lepší po umytí řas, které může proběnout až po  24 hodinách.

Výhody Lash Lifting a Lash Botox Bomb:

  • posiluje řasu a urychluje její růst

  • 100% zvýšení objemu přírodních řas

  • omlazení oka

  • okamžitý výsledek

  • vydrží 1-3 měsíce

Nejvýraznějšího efektu dosáhneme u delších rovných řas. V případě, že máte řasy kratší, doporučuji kombinaci s růstovým sérem měsíc až dva před liftingem řas pro dosažení ještě lepšího výsledku. Na ošetření přijďte nenalíčená a bez kontaktních čoček.

! NENÍ VHODNÉ V TĚHOTENSTVÍ A PŘI KOJENÍ (nemusí působit) !